scanner icon
custom icon
Voor 10:00 uur besteld vandaag verstuurd
custom icon
Meer dan 15.000 producten uit voorraad leverbaar
custom icon
Partner in bevestigingstechniek

Allround magazijnmedewerkers - M/V - parttime & fulltime

7
Wij zijn op zoek naar nieuwe allround logistieke krachten in ons magazijn. Ben jij een teamspeler die van aanpakken weet? En heb je ervaring met het werken in een magazijn? Bij Hoenderdaal gaan we met plezier naar ons werk! Wil jij dat ook? En heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct!

Wat is jouw uitdaging ?
Je bent bij ons in de logistiek onderdeel van een leuk logistiek team van ongeveer 25 vaste collega’s. Met elkaar maken we iedere dag weer tot een succes; voor onszelf, elkaar en onze klanten! Samen zorgen we ervoor dat onze klanten in binnen- en buitenland de de hun bestelde bevestigingsmaterialen op tijd en netjes aangeleverd krijgen. Er zijn drie kernprocessen in ons magazijn: inbound, outbound en productie en deze worden aangestuurd door drie verschillende teamleiders. Afhankelijk van je interesse, kwaliteit en ervaring kunnen we kijken in welk proces je het meest komt te werken, maar het zou mooi zijn als allround inzetbaar bent.

 

De werkzaamheden in onze logistiek zijn afwisselend en kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • het ontvangen en controleren van inkomende goederen;
 • het picken van orders voor klanten middels voice-picking;
 • het picken van grote interne orders voor productieorders (werkplaatsen)
 • het verwerken van binnengekomen goederen met de heftruck;
 • het 'replenishen' van picklocaties
 • het verzendklaar maken van goederen voor klanten of werkplaatsen;
 • het verwerken van goederen en retouren van werkplaatsen.

 

Wat logistieke getallen op een rijtje:

 • Er worden gemiddeld zo’n 2.500 orderregels per dag gepickt
 • Per week is dat ongeveer 120.000 kilo aan bevestigingsmateriaal
 • We laten ongeveer 100.000 doosjes schroeven per week in Nederland inpakken door sociale werkplaatsen.
 • We importeren zo’n 300 20ft zeecontainers per jaar uit ‘onze’ fabrieken in Azië
 • We maken 100.000 rode schroefpuntjes per jaar in onze coaterij.
 • We houden ongeveer 15.000 verschillende soorten bevestigingsmateriaal op voorraad.

 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken teamspelers die op zoek zijn naar vastigheid in hun werk en die graag aan de slag zouden willen bij een leuk familiebedrijf in Veenendaal. Mischien heb je al ervaring met het werken in de logistiek bij een bedrijf die op een digitale manier werkt in het magazijn, dat is voordeel, maar geen vereiste. Bij Hoenderdaal maken we gebruik van slimme PowerBI-dashboards waardoor we 'live' op werkvloer kunnen zien wat er nog moet gebeuren of al gedaan is. We blijven continue bezig met het verbeteren van onze logistieke processen en het zou leuk zijn als jij hierin kunt bijdragen. Omdat onze producten relatief zwaar zijn is het belangrijk dat je fysiek fit bent, je hoeft natuurlijk geen bodybuilder te zijn, maar veel werkzaamheden moet je wel goed lopend of staand uit kunnen voeren. Maar proberen ook steeds meer te rijden met EPT’s en reachtrucks (certificaat is een pré, en anders kun je die hier halen). We vinden het belangrijk dat je goed in ons team past en voor een goede samenwerking spreek en lees je goed Nederlands. Bij voorkeur kom je uit de buurt van Veenendaal en kun je bijvoorbeeld met de fiets naar je werk.

 

Wat hebben we jou te bieden?

Wij bieden een leuke afwisselende job in de logistiek bij een dynamisch en groeiend familiebedrijf in Veenendaal.

 • Een salaris tussen de € 2.379 – € 2.750 (bruto per maand o.b.v. 39 uur) afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Winstdelingsregeling en een individuele prestatiebeloning aan het einde van het jaar;
  • Gunstige fiets-lease-regeling met werkgeversbijdrage van 50 euro netto per maand (een gratis fiets van de zaak) bij vast dienstverband
 • Een leuke acht-tot-vijf-baan in de logistiek; en vrijdag heb je vanaf 16:00 uur al weekend.
  • Niet of nauwelijks overwerken en geen ploegen- of avond en nachtdiensten.
  • In overleg is er flexibiliteit qua werktijden waarbij werken vanaf 7:00 uur ook mogelijk kan zijn.
 • CAO volgens Technische Groothandel met daarin 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime)
  • Goede pensioenregeling en een WGA-Hiaat verzekering;
 • De intentie om (na het 1e contract van 7 maanden) over te gaan op een vaste aanstelling
 • Vers fruit van de zaak, een maandelijkse bedrijfslunch, sauzijzenbroodjes voor de jarigen en deelname aan vitaliteitsprogramma.
 • Een gezellig team waar we vaak leuke dingen met elkaar doen; zoals de vrijdagmiddagborrel, leuke bedrijfsuitjes zoals bijvoorbeeld het darttoernooi, de klanten-fietsdag, de zomer-BBQ, de kerstmarkt en gezamenlijke sportactiviteiten!

 

Waar ga je werken?

Hoenderdaal Fasteners is een groeiend familiebedrijf in Veenendaal dat bevestigingsmaterialen ontwikkelt, importeert en verkoopt; met een specialisme in schroeven. Inmiddels zijn we met 30 miljoen euro omzet in 2023 één van de grootste schroevenleveranciers van Nederland geworden. Je kunt ons kennen van de schroevenmerken Dynaplus® voor de vakman en Rotadrill® voor de klusser (met die rode puntjes). Vanuit ons logistieke centrum in Veenendaal leveren we dagelijks een groot assortiment verschillende  bevestigingsmiddelen aan toeleveranciers in e-tail, retail en groothandel in zowel de bouw-, industrie- en Doe-Het-Zelf-sector. Naast Nederland en België richten ze zich voor hun groei vooral op export binnen Europa.

Met ons team van ongeveer 65 collega’s zetten we ons zich iedere dag in om ruim 15.000 verschillende bevestigingsartikelen uit voorraad te leveren aan klanten in binnen- en buitenland. Hierbij speelt logistiek een grote rol. Hiervoor hebben we op de wageningselaan 18 een 12.500 vierkante meter groot magazijn vol met schroefjes, boutjes en moertjes. Hoenderdaal staat in de markt bekend om het leveren van kwaliteitsproducten, met slimme verpakkingen, gepresenteerd in succesvolle winkelpresentaties en met een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen.

Werkplezier vinden we heel belangrijk bij Hoenderdaal. We bouwen graag aan duurzame en leuke samenwerkingen met onze klanten, leveranciers én collega’s! Onder leiding van een jonge Algemeen Directeur is Hoenderdaal sinds 2017 volop in transitie naar een moderne toekomstbestendige organisatie. Dit zie je terug in verschillende software-implementaties en procesoptimalisaties. Je komt te werken in een hele open en platte organisatie waar met passie wordt samengewerkt.

 

De kernwaarden van Hoenderdaal Fasteners zijn dan ook: 

 • SCREW IT, LET’S DO IT. 
  We gaan ervoor; we durven te kiezen en houden van uitdagingen.
 • TO-THE-POINT. 
  We zijn eerlijk en direct en varen graag onze eigen koers.
 • FUN IN FASTENERS. 
  We zijn bevlogen over onze producten en werken met plezier
 • FASTENER TO FOLLOW. 
  We pionieren graag; zijn vernieuwend en lopen voorop.
 • MAKE IT BETTER. 
  We leveren bevestiging van kwaliteit. Beter gemaakt, om mee te maken.

 

Interesse? Wij leren je graag kennen!
​Word jij enthousiast van ons bedrijf en deze functie? Solliciteer dan en stuur je CV met motivatiebrief naar onze HR-manager Esther Rietveld -> via esther.rietveld@hoenderdaal-fasteners.nl. Je kunt haar voor vragen ook bellen of een appje sturen via 06-82 44 24 77

 

 

Vragen over deze vacature?

 

Meer info:
Esther Rietveld
HR-manager

 

 

Solliciteer direct!

Solliciteer nu door onderstaand formulier in te vullen. Je krijgt een ontvangstbevestiging; zo weet je dat jouw sollicitatie goed is aangekomen. Wij streven ernaar binnen 10 werkdagen op jouw sollicitatie te reageren.

CV-bestand
Motivatiebestand

Uw gegevens worden gebruikt om aan uw aanvraag te voldoen. Gegevens worden uiteraard niet verstrekt aan derden, tenzij dit nodig is om aan uw aanvraag te voldoen. Lees meer in ons privacy statement.

 
 
* Deze velden zijn verplicht