Voor 10:00 uur besteld morgen in huis
Meer dan 10.000 producten uit voorraad leverbaar
Uw partner in bevestigingstechniek

OVER HOENDERDAAL FASTENERS

Hoenderdaal Fasteners is een Nederlandse importeur en groothandel op het gebied van bevestigingstechniek.

We zijn een toonaangevend familiebedrijf dat is gevestigd in Veenendaal. We houden een breed assortiment bevestigingsmateriaal op voorraad en beleveren hiermee dagelijks onze klanten met een hoge servicegraad. Onze klanten zijn toeleveranciers in de bouw-, industrie- en DHZ-sector in zowel binnen- als buitenland.

We hebben meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van schroeven en hebben eigen merken waar we trots op zijn; Dynaplus en Rotadrill.

Bevestiging van kwaliteit

KOM JE BIJ ONS WERKEN?!

We zijn een team van vakmensen en werken met plezier.

Wij zijn een hechte club, lekker to-the-point en we houden wel van een geintje. We bouwen met een team van zo'n 65 collega’s aan duurzame relaties met onze klanten en leveranciers en medewerkers.

Het maakt het niet uit welke functie je vervult of wat je doet. We zijn een team van winnaars en we zijn samen verantwoordelijk voor onze gezamenlijke missie. 

HOENDERDALERS AAN HET WOORD

''Iedere dag een wereldreis''

"Met veel plezier ga ik dagelijks naar dit gezellige familiebedrijf. Met respect voor elkaar werken we dagelijks in een platte organisatie met no nonsense mentaliteit samen om onze doelen te bereiken.
Onze producten worden over de hele wereld ingekocht, wij hechten erg veel waarde aan langdurige samenwerkingen met onze leveranciers vanuit diverse culturen. Het gebeurt regelmatig dat je s’ochtends reeds een “wereldreis” gemaakt hebt langs de diverse landen waar onze produkten geproduceerd worden."

Arnout, Strategisch inkoper

 

 

 

''Je bent hier geen nummertje''

"Het fijne aan werken bij Hoenderdaal vind ik de sfeer en omgangsnormen met elkaar. Het is lekker informeel en toch serieus wanneer het nodig is. Vanaf het begin af aan vind ik het leuk werk, je bent lekker fysiek bezig en elke dag is anders. Je bent hier een naam en geen nummertje. Na een tijdje had ik alle processen onder controle en wilde ik mij verder ontwikkelen en meer uitdaging. Gelukkig kreeg ik deze kans bij Logistiek Support."

Melvin, Logistiek support

HOE WERKT HET SOLLICITATIE PROCES?

HEB JE EEN VRAAG?
Lotte Grift
HR-manager