custom icon
Voor 10:00 uur besteld morgen in huis
custom icon
Meer dan 10.000 producten uit voorraad leverbaar
custom icon
Uw partner in bevestigingstechniek

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

We zijn een team van vakmensen en werken met plezier.

Wij zijn een hechte club, lekker to-the-point en we houden wel van een geintje. We bouwen met een team van zo'n 65 collega’s aan duurzame relaties met onze klanten en leveranciers en medewerkers.

Het maakt het niet uit welke functie je vervult of wat je doet. We zijn een team van winnaars en we zijn samen verantwoordelijk voor onze gezamenlijke missie. 

HOENDERDALERS AAN HET WOORD

''Iedere dag een wereldreis''

"Met veel plezier ga ik dagelijks naar dit gezellige familiebedrijf. Met respect voor elkaar werken we dagelijks in een platte organisatie met no nonsense mentaliteit samen om onze doelen te bereiken.
Onze producten worden over de hele wereld ingekocht, wij hechten erg veel waarde aan langdurige samenwerkingen met onze leveranciers vanuit diverse culturen. Het gebeurt regelmatig dat je s’ochtends reeds een “wereldreis” gemaakt hebt langs de diverse landen waar onze produkten geproduceerd worden."

Arnout, Strategisch inkoper

 

 

 

''Je bent hier geen nummertje''

"Het fijne aan werken bij Hoenderdaal vind ik de sfeer en omgangsnormen met elkaar. Het is lekker informeel en toch serieus wanneer het nodig is. Vanaf het begin af aan vind ik het leuk werk, je bent lekker fysiek bezig en elke dag is anders. Je bent hier een naam en geen nummertje. Na een tijdje had ik alle processen onder controle en wilde ik mij verder ontwikkelen en meer uitdaging. Gelukkig kreeg ik deze kans bij Logistiek Support."

Melvin, Logistiek support

 

''Vrijheid en creativiteit''

" Geen dag is hetzelfde bij Hoenderdaal. Ik heb veel vrijheid om mijn functie zelf in te delen en krijg alle ruimte om mijn creativiteit te uiten voor de diverse communicatie uitingen. Als duizendpoot zorg ik dat ik bij iedere afdeling de juiste infomatie krijg om mijn werk goed uit te kunnen voeren. Hoe gaaf is het dat je iets bedenkt en het resultaat zichtbaar en tastbaar is intern en ook voor onze klanten en de eindgebruikers ."

Ciska, Marketing communicatie