scanner icon

SLUIT JE AAN BIJ TEAM HOENDERDAAL! een team van vakmensen die met plezier samenwerken.

Wij zijn een hechte club, lekker to-the-point en we houden wel van een geintje. Samen met ons team van zo'n 65 collega’s bouwen we aan duurzame relaties met onze klanten en leveranciers en medewerkers. Het maakt het niet uit welke functie je vervult of wat je doet. We zijn een team van winnaars en we zijn samen verantwoordelijk voor onze resultaten. En daar zijn we trots op.

WAAR KOM JE (WELLICHT) TE WERKEN?

Hoenderdaal Fasteners is een groeiend familiebedrijf in Veenendaal dat bevestigingsmaterialen ontwikkelt, importeert en verkoopt; met een specialisme in schroeven. Inmiddels is het bedrijf, met 30 miljoen euro omzet in 2023, één van de grootste schroevenleveranciers van Nederland geworden. Je kunt ons kennen van de schroevenmerken Dynaplus® voor de vakman en Rotadrill® voor de klusser (met die rode puntjes). Vanuit ons 12.500 vierkante meter grote logistieke centrum leveren we dagelijks een groot assortiment van verschillende bevestigingsmiddelen aan toeleveranciers in e-tail, retail en groothandel. In de bouw-, industrie- en Doe-Het-Zelf-sector van Nederland en België en daarnaast richten we ons voor onze groei op export binnen Europa.

WIJ ZIJN:

 • TO-THE-POINT.
  We zijn eerlijk en direct en varen graag onze eigen koers.
 • FUN IN FASTENERS.
  We zijn bevlogen over onze producten en werken met plezier
 • FASTENER TO FOLLOW.
  We pionieren graag; zijn vernieuwend en lopen voorop.
 • MAKE IT BETTER.
  We leveren bevestiging van kwaliteit. Beter gemaakt, om mee te maken. 
 • SCREW IT, LET’S DO IT.
  We gaan ervoor; we durven te kiezen en houden van uitdagingen.

“Iedere dag een wereldreis.”

Met veel plezier ga ik dagelijks naar dit gezellige familiebedrijf. Met respect voor elkaar werken we dagelijks in een platte organisatie met no nonsense mentaliteit samen om onze doelen te bereiken. Onze producten worden over de hele wereld ingekocht, wij hechten erg veel waarde aan langdurige samenwerkingen met onze leveranciers vanuit diverse culturen.

Arnout, strategisch inkoper

“Je bent hier geen nummertje.”

Het fijne aan werken bij Hoenderdaal vind ik de sfeer en omgangsnormen met elkaar. Het is lekker informeel en toch serieus wanneer het nodig is. Vanaf het begin af aan vind ik het leuk werk, je bent lekker fysiek bezig en elke dag is anders. Je bent hier een naam en geen nummertje. Na een tijdje had ik alle processen onder controle en wilde ik mij verder ontwikkelen en meer uitdaging. Gelukkig kreeg ik deze kans bij Logistiek Support.

Melvin, Logistiek support

''Vrijheid en creativiteit''

Geen dag is hetzelfde bij Hoenderdaal. Ik heb veel vrijheid om mijn functie zelf in te delen en krijg alle ruimte om mijn creativiteit te uiten voor de diverse communicatie uitingen. Als duizendpoot zorg ik dat ik bij iedere afdeling de juiste infomatie krijg om mijn werk goed uit te kunnen voeren. Hoe gaaf is het dat je iets bedenkt en het resultaat zichtbaar en tastbaar is intern en ook voor onze klanten en de eindgebruikers.

Ciska, Marketing communicatie