scanner icon
custom icon
Professionele kwaliteit
custom icon
800 bevestigingsmaterialen
custom icon
Kleursegmentatie per soort

Categorieën

PROFTEC nét ’n beetje meer.

Professionele shopconcept in bevestigingsmaterialen voor de bouw.
Ons professionele shopconcept is gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen voor de bouw, perfect geschikt voor het creëren van een strakke winkelpresentatie in technische groothandels en bouwmaterialenhandels in Nederland en België.

Een duidelijke en mooie presentatie Het totale assortiment bevat ruim 800 verschillende soorten bevestigingsartikelen van professionele kwaliteit. Verpakt in een mooie en stevige kartonverpakking met een 45-graden-opening en een zichtvenster. Hierdoor is de inhoud goed zichtbaar en dat voorkomt kapotte, opengemaakte doosjes in het schap. Daarnaast is een duidelijke kleursegmentering op de labels aangebracht waardoor je een duidelijke segmentatie per soort in het winkelschap kun maken. Dit ondersteunen we met een mooie schapaankleding

En deze schroeven, ze zijn nu ook verkrijgbaar in vierkante emmers van gerecycled plastic. Met deze blauwe grootverpakking bespaar je veel klein verpakkingen en zijn daarmee niet alleen duurzaam, maar bieden ook nog eens eendikke dosis volumevoordeel.