scanner icon
custom icon
Voor 10:00 uur besteld vandaag verstuurd
custom icon
Meer dan 15.000 producten uit voorraad leverbaar
custom icon
Partner in bevestigingstechniek

OPLOSSINGEN IN BEVESTIGINGSTECHNIEK

WE ONTWIKKELEN

  • De beste schroeven in sterke merken
  • Gepresenteerd in slimme en mooie verpakkingen en shop-concepten
  • Die succesvol verkopen bij onze klanten.
  • Beter gemaakt, om mee te maken.


 

MAKE IT BETTER
Bevestiging van kwaliteit. Beter gemaakt, om mee te maken.

We staan bekend om onze A-merken in schroeven met de goede prijs-kwaliteit verhouding. In ons eigen schroevenlab continue bezig met het ontwikkelen van nog betere schroeven. Wij ontwikkelen de beste schroeven van Nederland: Dynaplus voor de vakman en Rotadrill (met de rode punt) voor de klusser.

We streven naar de allerhoogste kwaliteit schroeven; die snel, duurzaam, veilig en gemakkelijk te verwerken zijn. We kruipen hiervoor graag in de huid van de eindgebruiker en blijven constant op zoek naar ontwikkelingen waardoor we onze schroeven nóg beter kunnen maken. Wij doen de ontwikkeling van onze schroeven doen we helemaal zelf in Veenendaal, waarna ze volgens onze eigen tekeningen in het Verre Oosten worden geproduceerd.

Met Dynaplus zijn we in 2007 ‘pas’ begonnen, zonder dat daar een om klant vroeg. Wij hadden het gevoel dat er ruimte was voor een kwaliteitsmerk in de markt voor een betere prijs dan de huidige A-merken in het schroevenschap. We introduceerde tevens de gecoate schroef in Dynaplus als beter alternatief op RVS schroeven. We waren hiermee de eerste op de Nederlandse en Belgische markt. We zijn erin geslaagd om de gecoate buitenschroeven als een vaste waarde in het schroevenschap te positioneren waarmee we ons echt hebben weten te onderscheiden in de markt. Onze schroeven zijn beter gemaakt, waardoor je er beter mee kunt maken.

SLIMME SHOPCONCEPTEN

We staan als Hoenderdaal bekend om onze slimme shopconcepten. We denken graag met onze klanten mee over een passend assortiment en op maat gemaakte winkelpresentaties. Onze klant, én de klant van onze klant, staat hierbij centraal en we zoeken naar gezamelijk succes en denken altijd in win-win. 

Je kunt onze merken en producten terugvinden in verschillende bouwmarkten, ijzerwarenvakzaken, technische groothandels en bouwmaterialengroothandels in zowel Nederland, België als in Scandinavië. Vrijwel al onze producten zijn verpakt in eigen merken of shopconcepten maar we leveren ook graag producten en verpakkingen in merken van onze klanten. We zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte specialist in Private Label business. We denken graag mee in de ontwikkeling van de schroef, de verpakking en het assoritment. Soms importeren we de private label merken rechtstreeks verpakt, maar een groot deel van onze private label producten wordt hier in Nederland ‘gewoon’ door mensenhanden ingepakt.

 

EFFICIËNTE KETEN

We zijn als Hoenderdaal ketenregisseur voor bevestigingsmaterialen. Dit doen we door middel van een ‘’operational excellence’’ strategie waarbij we ernaar onze producten in één keer goed, op tijd en tegen een eerlijke prijs bij onze klanten af te leveren. We streven hierin aan een optimale keteninrichting van fabrikant tot eindklant. 

Wat we uiteindelijk doen is een groot assortiment bevestigingsmiddelen (van ongeveer 15.000 verschillende bevestigingsmaterialen) uit voorraad leveren. En deze goederen geven we zo efficiënt mogelijk door in de keten. We gaan hierin altijd voor de hoogste kwaliteit en servicegraad, tegen eerlijke prijzen. Hiervoor hebben we bij Hoenderdaal een lage kostenstructuur met efficiënte processen en slimme systemen.

Ons 12.500 vierkante meter grote magazijn biedt opslag voor meer dan 15.000 pallets en ruim 15.000 verschillende soorten bevestigingsmaterialen. Hiermee beloven we onze beschikbaarheid en snelle leveringen. In de orderpick werken we met voice-picking; via de headset krijgt de orderpicker een spraakgestuurde instructie. Zo worden dagelijks de vandaag-voor-10.00uur-bestelde-orders, dezelfde dag nog verstuurd, en meestal de volgende dag bij de klant afgeleverd.

MENSENWERK

We werken voor het inpakken van onze producten in Nederland samen met verschillende sociale werkplaatsen. Hiermee verschaffen we dagelijks werk aan zo’n 150 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In Veenendaal hebben we ook een eigen interne werkplaats waar we dagelijks een team van 4-6 mensen aan het werk hebben. In totaal pakken we gemiddeld zo'n 80.000 doosjes per week in Nederland in; mensenwerk Je staat er misschien niet bij stil, maar per jaar betekend het dat wij jaarlijks ongeveer 3 miljoen doosjes hier in Nederland inpakken. Een mooie win-win in sociaal ondernemen!

Één van de redenen om in Nederland te verpakken is dat wij onze eigen lijn kunststof kwaliteitsverpakkingen ook hier in Nederland produceren. En als je de verpakkingen hier maakt, moet je ook het inpakwerk hier doen. Daarnaast biedt het inpakwerk in Nederland ons meer flexibiliteit en kortere levertijden in assortimenten waar het inkoopvolume niet toereikend is deze verpakt te kunnen importeren. We kunnen door onze goede samenwerkingen met verschillende sociale werkplaatsen tegen goede tarieven in Nederland inpakken.