Voor 10:00 uur besteld morgen in huis
Meer dan 10.000 producten uit voorraad leverbaar
Uw partner in bevestigingstechniek

OPLOSSINGEN IN BEVESTIGINGSTECHNIEK

WE ONTWIKKELEN

  • De beste schroeven in sterke merken
  • Gepresenteerd in slimme en mooie verpakkingen en shop-concepten
  • Die succesvol verkopen bij onze klanten.
  • Beter gemaakt, om mee te maken.


MAKE IT BETTER
Bevestiging van kwaliteit. Beter gemaakt, om mee te maken.

We staan bekend om onze A-merken in schroeven met de goede prijs-kwaliteit verhouding. In ons eigen schroevenlab continue bezig met het ontwikkelen van nog betere schroeven. Wij ontwikkelen de beste schroeven van Nederland: Dynaplus voor de vakman en Rotadrill met de rode punten voor de klusser.

We streven naar de allerhoogste kwaliteit; snel, duurzaam, veilig en gemakkelijk te verwerken. We kruipen hiervoor in de huid van de eindgebruiker en blijven contant op zoek naar ontwikkelingen of veranderingen in toepassingen waardoor we onze schroeven nog beter kunnen maken. We doen de ontwikkeling van onze schroeven doen we geheel zelf, waarna ze helemaal op onze voorwaarde in het Verre Oosten geproduceerd worden.

Met Dynaplus zijn we 15 jaar geleden ‘pas’ begonnen, zonder dat een om klant vroeg. Wij hadden het gevoel dat er ruimte was voor een kwaliteitsmerk in de markt voor een betere prijs dan de huidige (Duitse) A-merken. En daarnaast begonnen we toen met de introductie van de gecoate schroeven als beter alternatief of RVS. We waren hiermee eerste op de markt in Nederland. Wij staken hiermee onze nek uit op productinnovatie en zijn er uiteindelijk in geslaagd om dit tot een nieuwe standaard te verheven en hiermee hebben we ons echt weten te onderscheiden in de markt. Onze schroeven zijn beter gemaakt, waardoor je er beter mee kunt maken.

SLIMME SHOPCONCEPTEN

We staan als bedrijf bekend om onze slimme shopconcepten en de beste schroeven, in merken waar we trots op zijn. We denken graag mee graag over een passend assortiment, of op maat gemaakte winkelpresentaties. Onze klant, én de klant van onze klant, staat hierbij centraal en we zoeken naar gezamelijk succes en denken in win-win. Je kunt onze producten terugvinden in verschillende bouwmarkten, bouwmaterialenzaken, ijzerwarenvakzaken en technische groothandels in zowel Nederland, België als in Scandinavië. Meestal verpakt in eigen merken of shopconcepten, maar we zijn bij Hoenderdaal ook goed in Private Label business. We leveren graag producten en verpakkingen op maat; ook in merken van de klant. Een groot deel van deze producten wordt hier ‘gewoon’ door mensenhanden in Nederland ingepakt.

 

EFFICIËNTE KETEN

We leveren een groot assortiment bevestigingsmiddelen uit voorraad, en geven we deze goederen zo efficiënt mogelijk door in de keten. We gaan voor de hoogste kwaliteit en servicegraad,tegen de beste prijzen. Hiervoor hebben we bij Hoenderdaal een lage kostenstructuur met efficiënte processen en slimme systemen.

Ons magazijn biedt opslag voor meer dan 15.000 pallets en zo’n 11.000 verschillende soorten bevestigingsmaterialen. Hiermee beloofd Hoenderdaal Fasteners haar klanten beschikbaarheid en snelle leveringen. In de orderpick werken we met voice-picking; via de headset krijgt de orderpicker een spraakgestuurde instructies. Zo worden dagelijks de vandaag voor-10.00uur-bestelde orders, de volgende dag bij de klant afgeleverd.

MENSENWERK

We werken voor het inpakwerk samen met verschillende sociale werkplaatsen door heel Nederland. Hiermee verschaffen we dagelijks werk aan zo’n 250 mensen met een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt. Zij pakken voor ons ongeveer 80.000 doosjes per week in. Een mooie win-win in sociaal ondernemen.

Een van de redenen hiervoor is dat wij onze eigen lijn kunststof kwaliteitsverpakkingen in Nederland produceren, en daarom worden de schroeven die we hierin verkopen ook in Nederland ingepakt. Daarnaast bied het inpakwerk in Nederland ons veel flexibiliteit en korte levertijden in assortimenten waar het volume niet toereikend is deze direct verpakt te importeren. We kunnen hier ook tegen een scherpe prijs verpakken. Je staat er misschien niet bij stil, maar per jaar verpakken wij dus zo'n 3 miljoen verpakkingen hier in Nederland in!