scanner icon
custom icon
Voor 10:00 uur besteld vandaag verstuurd
custom icon
Meer dan 15.000 producten uit voorraad leverbaar
custom icon
Partner in bevestigingstechniek

BEVESTIGING VAN KWALITEIT

Hoenderdaal Fasteners levert zowel nationaal als internationaal oplossingen in bevestigingstechniek.
Al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner voor toeleveranciers in de bouw-, industrie- en Doe-Het-Zelf-sector.
We staan bekend om onze slimme shopconcepten en de beste schroeven in merken waar we trots op zijn.
We ontwikkelen schroeven om met plezier, veilig en duurzaam mee te bouwen.
Doordat we onszelf continu blijven verbeteren zijn we ‘too fast(ener) to follow’.
Door onze efficiënte logistiek bedienen we onze klanten dagelijks met een groot assortiment uit voorraad, tegen eerlijke prijzen.

We varen onze eigen koers, maar helpen onze klant altijd verder.
We bouwen graag aan duurzame relaties met onze klanten, leveranciers en collega’s.
Win-win-win noemen we dat bij Hoenderdaal
We vinden werkplezier belangrijk met een team van winnaars.

AAN WIE?

Wij leveren onze bevestigingsmaterialen alleen aan de handel, en dus nooit aan de eindgebruiker. Dit is een duidelijke keuze en een stellige belofte. We leveren hierin aan de e-tail, retail en groothandel in zowel de bouw-, DHZ- en industriesector. In Nederland zijn we daarin groot geworden de afgelopen jaren. In België beginnen we steeds groter te worden en onze grootste groeiambities en kansen liggen voor ons daarbuiten. We hebben inmiddels jarenlange ervaring in het verkopen van onze schroeven in Scandinavië, en we de ambitie om een toonaangevende schroevenspecialist in Europa te worden met onze eigen schroevenmerken Dynaplus® en Rotadrill®. 

 

We leveren onze bevestigingsmiddelen aan diverse sectoren:

 1. Technische groothandel

 2. Bouwmaterialenhandel

 3. Doe-het-zelf sector

 

Wij beloven onze klanten

 • Bevestiging van kwaliteit

 • Een eerlijke prijs

 • De beste schroeven

 • Duurzame oplossingen

 • Beschikbaarheid

 • Snelle levering

 • Veel su€€es!

WAT?

 • We leveren een groot assortiment bevestigingsmateriaal van ongeveer 15.000 verschillende soorten artikelen direct uit voorraad, met een hoge servicegraad en tegen eerlijke prijzen.

 • Dat kunnen we door een goede ketenoptimalisatie, een lage kostenstructuur en een efficiënte logistiek. 

 • We hebben een specialisme voor schroeven en ontwikkelen de beste schroeven in merken waar we trots op zijn.

 • Onze producten zijn verpakt in aantrekkelijke, goede en duurzame verpakkingen.

 • Gepresenteerd in mooie en slimme shop-concepten die succesvol zijn bij onze klanten in binnen- en buitenland.

HOE?

We zijn een team van vakmensen en werken met plezier bij Hoenderdaal; in een platte organisatie. Wij zijn een hechte club, to-the-point en we houden wel van een geintje. De afgelopen jaren is het bedrijf behoorlijk gegroeid; in omzet, marktaandeel en in mensen. We groeien harder in marktaandeel dan in mensen door slimmer en efficiënter te werken, maar inmiddels bestaat ons team uit zo’n 60 gedreven Hoenderdalers.

We houden bij Hoenderdaal van mensen en zijn vanuit de visie op goed werkgeverschap dan ook erg 'mensgericht'. Want ieder mens telt. We bouwen daarom graag aan duurzame relaties met onze klanten, leveranciers en collega's. Win-Win-Win noemen we dat bij Hoenderdaal.

We houden van uitdagingen, denken in oplossingen en zijn constant op zoek naar verbeteringen. Hierdoor blijven we onszelf en onze producten continue verbeteren. We zien bij Hoenderdaal altijd kansen en denken als snel; ‘’SCREW IT, LET’S DO IT’’

WAAROM?

Wij verbinden; met onze producten en met mensen.

Onze bevestigingsmaterialen zijn gemaakt om met plezier mee te werken; op een makkelijke, veilige en duurzame manier. We leveren en zijn daarmee; bevestiging van kwaliteit. Kwaliteit is heel erg belangrijk in bevestigingstechniek. Met onze producten hangt, zit of staat bijna de hele wereld aan elkaar vast. Wij helpen zoveel mogelijk mensen makkelijker en beter bouwen met onze schroeven. 
 

Maar niet alleen onze producten zorgen letterlijk voor verbinding. Met ons bedrijf zijn we ketenregisseur in de hele keten van bevestigingsmateriaal. Van fabrikant tot vakman. We ontwikkelen onze schroeven in Veenendaal, laten deze produceren in het Verre Oosten en leveren deze aan technische groothandel en DHZ in Nederland, België en daarbuiten. En door onze schroevenmerken Dynaplus® en Rotadrill® is inmiddels ook de verbinding met de eindgebruiker gemaakt; door hen te inspireren, te informeren en te binden aan onze merken zijn we in de hele keten samen succesvoller. Wij verbinden daarmee als ontwikkelaar, importeur en groothandel van bevestigingsmateriaal wereldwijd duizenden mensen met elkaar. Van de grootste schroevenfabrieken aan de andere kant van de wereld tot aan de vele tienduizenden vakmannen en vrouwen die met onze producten werken en alles wat daar tussenin komt kijken in de gehele keten. Dit mensgericht werken vinden wij heel belangrijk bij Hoenderdaal.