Voor 10:00 uur besteld morgen in huis
10.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Uw partner in bevestigingstechniek

ONTWIKKELINGEN

De afgelopen jaren hebben bij Hoenderdaal vooral in het teken gestaan van groei en professionalisering van de organisatie: zowel van ‘buiten’, door de verhuizing naar een nieuw pand, als van ‘binnen’, door de implementatie van een modern ERP-systeem en de optimalisatie van verschillende bedrijfsprocessen.

Vollop in ontwikkeling
En we blijven in ontwikkeling; de optimalisatie van ons bedrijf gaat nog iedere dag door. In 2019 hebben we succesvolle automatisering van ons warehouse doorgzet met een nieuw WMS systeem met de integratie van spraakgestuurd orderpicking. In 2020 implementeerden we een voorraadoptimalisatiesoftware Slim4 voor nog efficientere balans in voorraadbeschikbaarheid en verkoop. In 2021 gingen we vervolgens live met ons nieuwe bestelplatform waarmee we de eerste stap naar buiten toe hebben gezet van de vele jaren aan voorbereiding aan onze data- en infrastructuurkant met de implementatie van onze PIM-software in 2018.

Plezierige werksfeer
We hebben als bedrijf veel aandacht voor het welzijn en werkplezier van onze medewerkers. Met een team van zo’n 65 medewerkers zorgen wij er iedere dag voor dat de bestelde producten op tijd bij onze klanten geleverd worden. De organisatie is plat met korte lijnen en de sfeer informeel. We zetten ons iedere dage met zijn allen in voor het beste resultaat voor onze klant en doen dat in een plezierige werksfeer. Ons team is hecht, en de loyaliteit is hoog en er zijn verschillende collega's die al tientallen jaren met veel plezier bij ons werken. 

 

ONZE DROOM

5 miljard bevestigingen

Wij hebben ons in 2020 een doel gesteld om over 10 jaar 5 miljard bevestigingen per jaar te verkopen. Dit is een verdubbeling van het aantal dat we nu verkopen. Het aantal bevestigignen meten we af in het aantal verkochte Dynaplus en Rotadrill schroeven.

 

HET HOENDER-DNA

  • OPEN & PLATTE ORGANISATIE
  • EERLIJK & MENSGERICHT
  • ALTIJD IN BEWEGING
  • FLEXIBEL & PRAKTISCH
  • VERNIEUWEND & BEVLOGEN
  • EN MET EEN GEZONDE DOSIS HUMOR