custom icon
Voor 10:00 uur besteld morgen in huis
custom icon
Meer dan 10.000 producten uit voorraad leverbaar
custom icon
Uw partner in bevestigingstechniek

IN HET KORT

De afgelopen jaren hebben bij Hoenderdaal vooral in het teken gestaan van de verdere groei en professionalisering van de organisatie: zowel van ‘buiten’, door de verhuizing naar een nieuw pand, als van ‘binnen’, door de implementatie van een modern ERP-systeem en de optimalisatie van verschillende bedrijfsprocessen.

VOLOP IN ONTWIKKELING

Wij zijn continue in ontwikkeling en de optimalisatie van onze bedrijfsprocessen gaat iedere dag verder. Onder leiding van de nieuwe en jonge Algemeen Directeur Bart Veldhuizen is Hoenderdaal sinds 2017 een nieuwe, frisse koers gaan varen. We zijn ons gaan richten op procesoptimalisatie middels digitalisering en automatisering; om hiermee ons werk leuker, makkelijker en efficienter maken.

2017
In 2017 zijn we begonnen met de bouw van de eerste Power-BI dashboards voor intern gebruik. Met deze dashboards kunnen we de voortgang van onze operationele processen direct inzien op verschillende processen en plekken in ons bedrijf. Hiermee hebben we grip, kunnen we sturen waar nodig en kunnen we doelen stellen en onze prestaties verbeteren. In samenwerking met de Power-BI-specialisten van Dashdata werken we nog steeds aan de verbetering of uitbreiding van onze dashboards.

2018
In 2018 hebben we ons PIM-systeem van Syncforce geimplemteerd. In dit Product Information Management systeem zit al onze productinformatie en content. Het is onze 'data-stekkerdoos' waarmee we deze commerciele en logistieke productieinformatie zo compleet mogelijk in diverse vormen kunnen aanbieden aan onze klanten.Het PIM-systeem is hiermee onze krachtige data-motor met 'one single source of truth' waarin al onze productdata beheert, verreikt en doorgegeven wordt.

2019
In 2019 hebben we een hele grote stap gezet in de logistieke automatisering gezet met de succesvolle implementatie van een nieuw WMS-systeem i.c.m. spraakgestuurde orderpicking. Voorafgaand aan de livegang hiervan in november hebben we ruim twee jaar lang voorbereid en getest getest en getest. Zonder problemen gingen we over op het WMS systeem van Actimium die ons logistieke processen meetbaarder, schaalbaarder en slimmer moet gaan maken in de toekomst. 

2020
In 2020 implementeerden we de voorraadoptimalisatiesoftware van Slim4 voor een betere balans tussen de voorraadbeschikbaarheid en onze daadwerkelijke verkoop. Met de slimme algortimes van Slim4 hebben we een tool in handen voor een een optimale verhouding tussen onze voorraadhoogte en de productbeschikbaarheid waarbij onze inkopers vooral op de uitzonderingen kunnen gaan sturen en daarmee hun werk beter kunnen doen dan voorheen. 

2021
In 2021 gingen we live met ons nieuwe online bestelplatform van Hoenderdaal. HIermee hebben we de eerste stap 'naar buiten' hebben gezet na enkele jaren aan voorbereiding aan de data- en infrastructuur-kant. De nieuwe website met uitgebreide webshop zorgt voor optimaal bestelgemak en geeft onze klanten heel veel meer informatie over onze producten met actuele prijzen en voorraden. Achter het inloggedeelte van het bestelportal kunnen onze klanten informatie vinden over hun orderhistorie, facturen downloaden, backorderoverzichten inzien en straks ook verzendinformatie zien

2022
In 2022 hebben we met de oprichtingen van zusterbedrijf Felcom Fasteners een belangrijke stap in de groei van onze export-business genomen. Als bedrijf en met onze producten zijn we helemaal klaar voor groei in het buiteland. 

PLEZIERIGE WERKSFEER

We hebben als werkgever veel aandacht voor het welzijn en werkplezier van onze medewerkers. Dit vinden we horen bij goed werkgeverschap. Met ons team van zo’n 65 medewerkers zorgen wij er iedere dag met zijn allen voor dat de bestelde producten op tijd bij onze klanten worden afgeleverd. Onze organisatie is plat, met korte lijnen en de sfeer is informeel. We zetten ons iedere dag in voor het beste resultaat voor onze klant en doen dat in een plezierige werksfeer. Want als iets leuk is om te doen, doe je het beter. We zijn een hecht team en de loyaliteit is hoog. Verschillende van onze collega's werken al tientallen jaren met veel plezier bij ons en we gaan graag op deze manier lang termijn relaties aan. 

ONZE DROOM

Wij hebben ons in 2020 het doel gesteld
om over 10 jaar 5 miljard bevestigingen per jaar te verkopen.
Dit is een verdubbeling van het aantal dat we nu verkopen.
Het aantal bevestigingen meten we af met
het aantal verkochte Dynaplus en Rotadrill schroeven.

HET HOENDER-DNA

  • OPEN & PLATTE ORGANISATIE
  • ​EERLIJK & MENSGERICHT
  • ALTIJD IN BEWEGING
  • FLEXIBEL & PRAKTISCH
  • VERNIEUWEND & BEVLOGEN
  • EN MET EEN GEZONDE DOSIS HUMOR