scanner icon

Op 22 december 2022 hebben is ons bedrijfspand aan de wageningselaan 16-18 'gepasseerd bij de notaris' en zijn we daarmee de trotste nieuwe eigenaar geworden van het distributiecentrum wat we al vanaf 2011 huurde. 

Door de groei van ons bedrijf in de afgelopen jaren pasten we eigenlijk niet meer in de 8.500 vierkante meter magazijnruimte die we van het totaal nu in gebruik hebben. We begonnen in 2011 met de huur van 5500m2 bedrijfshal met bijbehorende de kantoren. Drie jaar later konden we dit uitbreiden naar 7.500m2 en in 2018 vond de laatste interne uitbreiding plaats met het verzetten van een wand naar in totaal 8.000m2. Sinds 2020 huren we verderop in onze straat een hal van 2.000m2 om alsnog aan onze behoefte in opslagruimte te kunnen voorzien. Maar dit was natuurlijk niet ideaal. Zeker gezien het feit dat intern nog doorgroeimogelijkheden waren. Maar met onze verhuurder kwamen we er niet uit om deze ruimte erbij te krijgen. Uiteindelijk hebben we toen besloten de mogelijkheden om het pand te kopen te onderzoeken. Hier is het afgelopen jaar hard aan gewerkt. En met resultaat! Aan het einde van het jaar is de wageningselaan 18 in ons bezit gekomen.

Door de overname van het gehele complex, dat in totaliteit 12.000 vierkante meter magazijnruimte betreft, biedt dit ons de mogelijkheid om verder uit te breiden naar de huurders aan de achterzijde van het pand. Vanaf 1 april 2023 zullen we het eerste gedeelte, van ongeveer 1500m2, hiervan in gebruik kunnen nemen. Het tweede deel zal door de huidige huurder in april 2024 opgeleverd worden. 

Met deze stap zijn we voor de toekomst gegarandeerd van een zeer efficiënte en ruime logistiek in Veenendaal! En daar zijn we heel erg blij mee!  Een mooie en belangrijke stap voor ons bedrijf om letterlijk onze ruimte en ondernemersvrijheid te behouden, en daarmee onze groeiambities waar te kunnen maken op deze mooie plek in Veenendaal. In ons eigen vertrouwde en mooie pand!

Het laatste nieuws

Alle nieuws