scanner icon
custom icon
Voor 10:00 uur besteld vandaag verstuurd
custom icon
Meer dan 15.000 producten uit voorraad leverbaar
custom icon
Partner in bevestigingstechniek

INTERNE PROMOTIES

Vanaf begin dit jaar is Johan van Beek onze nieuwe Product Manager. Johan is in 2015 bij ons komen werken, is even weggeweest en in 2020 teruggekomen. In zijn eerste periode bij Hoenderdaal heeft hij zowel in de binnendienst als in onze buitendienst gewerkt. In zijn tweede periode is hij als Inside Sales Manager bij ons aan de slag gegaan en gaf hij leiding aan ons binnendienstteam.  
 
We hebben na het plotselinge overlijden van Jos Kaat in 2020 bijna 2 jaar gezocht naar een goede invulling voor deze hele specifieke en cruciale functie binnen ons bedrijf. En wat is gebleken? We hadden voor deze functie de ideale kandidaat gewoon in huis! Johan heeft vorig jaar al het een-en-ander aan product-managementtaken gedaan en is hier met de start dit jaar fulltime mee bezig en gaat hiermee leidinggeven aan ons PM-marketing team. Er komen heel veel nieuwe producten in 2023 aan, dus Johan heeft zijn handen er vol aan! Later meer over deze nieuwe artikelen! 

Om de ruimte die Johan achterliet op de binnendienst is Henk Teeuwissen  begin dit jaar doorgeschoven naar de rol van teamleider binnendienst. Hij is het interne aanspreekpunt voor het reilen en zeilen op onze verkoop-binnendienst en geeft leiding aan dit team. Henk is ‘pas’ in 2020 bij ons begonnen, maar hij ontwikkelde zich snel. Mooi dat hij op deze manier een stap vooruit kan maken. Beide heren gefeliciteerd met de promotie!

Het laatste nieuws

Alle nieuws