scanner icon

HARDLOPERS IN EMMERS VAN GERECYCLED KUNSTSTOF

Nieuw in het assortiment in Nederland en België zijn deze grootverpakkingen van kunststof emmers. In Scandinavië was dit al jaren een bewezen succes, maar nu zijn deze Dynaplus emmers ook verkrijgbaar bij onze Nederlandse en Belgische dealers!

We hebben onze hardlopers in universeelschroeven indoor & outdoor, vlonderschroeven en gevelschroeven verpakt in grote vierkante 3 liter emmers; voor de grote(re) klussen en de prefab industrie.

De bedrukte Dynaplus emmers zijn gemaakt van gerecycled kunststof en mogen daarom het Duitse ‘RAL Gütezeichen’ keurmerk voeren. De emmer is gemaakt van meer dan 50% gerecycled kunststof. En als je schroeven op zijn je kun je de emmers ook gemakkelijk hergebruiken!

Het is een voordelige én duurzame keuze; want je bespaart met deze handige grootverpakking veel kartonnen doosverpakkingen. Dit scheelt niet alleen geld; maar is daarmee ook duurzamere keuze. In een emmer 4,0x40 schroeven zitten wel 2.000 schroeven; en daarmee dus net zoveel als 10 doosverpakkingen van 200 stuks.

De emmer is vierkant waardoor hij in transport en opslag weinig ruimte kost en goed in het schap of in de bus past. Door de stevige hengels kun je de emmers gemakkelijk dragen. Daarnaast is deze kunststof emmer natuurlijk weersbestendig! Handig voor een buitenklus! En er worden in elke emmer twee gratis Dynaplus® TX-bitjes meegeleverd; zo heb je altijd het juiste bitje bij de hand.

Voor de handel hebben wij speciale minipallets met sleeve beschikbaar om lekker veel volumes in schroeven te gaan verkopen!

Het laatste nieuws

Alle nieuws