Voor 10:00 uur besteld morgen in huis
Meer dan 10.000 producten uit voorraad leverbaar
Uw partner in bevestigingstechniek

BEVESTIGING VAN KWALITEIT

Hoenderdaal Fasteners levert zowel nationaal als internationaal oplossingen in bevestigingstechniek. We staan bekend om onze slimme concepten en de beste schroeven van Nederland. We varen onze eigen koers maar helpen onze klant altijd verder. Doordat we blijven verbeteren en continu innoveren zijn we ‘too fast(ener) to follow’.

Door een efficiënte logistiek bedienen we toeleveranciers in de bouw-, industrie- en Doe-Het-Zelf-sector op maat, en met een hoge servicegraad. We werken oprecht en bouwen aan duurzame relaties met onze klanten, leveranciers en medewerkers. In een prettige werksfeer met een team van winnaars.

Al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner in bevestigingstechniek.

BEDRIJFSCULTUUR

WIE ZIJN WIJ?

 • Open & platte organisatie
 • We varen onze eigen koers       
 • Eerlijk & mensgericht
 • We zijn altijd in beweging
 • Flexibel & praktisch
 • Vernieuwend & bevlogen
 • En met een gezonde dosis humor

 

KERNWAARDEN

1. SCREW IT, LET’S DO IT
We gaan ervoor; we durven te kiezen en houden van uitdagingen.

2. TO-THE-POINT
We zijn eerlijk en direct en varen graag onze eigen koers.

3. FUN IN FASTENERS
We zijn bevlogen over onze producten en werken met plezier.

4. FASTENER TO FOLLOW
We pionieren graag; zijn vernieuwend en lopen voorop.

5. MAKE IT BETTER
We leveren bevestiging van kwaliteit. Beter gemaakt, om mee te maken. 

WIE?

Wij leveren onze producten alleen aan de handel, nooit aan de eindgebruiker. Dit is een hele duidelijke keuze en stellige belofte. We leveren onze bevestigingsmaterialen met name aan de e-tail, retail en groothandel in zowel de bouw-, DHZ- en industrie-sector. In Nederland zijn we groot geworden, in Belgie hebben we ambities en daarnaast hebben we al jarenlange ervaring in Scandinavie en hebben we de ambitie om een toonaangevende schroevenspecialist in Europese te worden met onze schroevenmerken Dynaplus® en Rotadrill®. 

We leveren onze bevestigingsmiddelen aan diverse sectoren waarvan er drie de belangrijkste zijn:

 1. Professioneel ijzerwaren
 2. Doe-het-zelf sector
 3. Bouwmaterialenhandel

 

Wij beloven onze klanten

 • Bevestiging van kwaliteit
 • Een eerlijke prijs
 • De beste schroeven
 • Duurzame oplossingen
 • Beschikbaarheid
 • Snelle levering
 • Veel su€€es!

WAT?

We leveren een groot assortiment bevestigingsmateriaal uit voorraad met een hoge servicegraad en tegen eerlijke prijzen. Dat kunnen we door een lage kostenstructuur en een efficiënte logistiek. 

We ontwikkelen de beste schroeven in merken waar we trots op zijn. Onze producten zijn verpakt in aantrekkelijke en functionele verpakkingen. Gepresenteerd in slimme shop-concepten die succesvol zijn bij onze klanten in binnen en buitenland.

HOE?

We zijn een team van vakmensen en werken met plezier bij Hoenderdaal; in een platte organisatie. Wij zijn een hechte club, lekker to-the-point en we houden wel van een geintje. De afgelopen 15 jaar is het bedrijf behoorlijk gegroeid en inmiddels bestaat het team uit zo’n 65 gedreven Hoenderdalers.

Ieder mens telt, en we bouwen daarom graag aan duurzame relaties met onze klanten, leveranciers en medewerkers. We houden van uitdagingen, denken in oplossingen en zijn constant op zoek naar verbetering. We blijven we onszelf en onze producten continue verbeteren. We zien bij Hoenderdaal altijd kansen en denken als snel; ‘’SCREW IT, LET’S DO IT’’

WAAROM?

Wij geloven in duurzame verbindingen, met onze producten en tussen mensen.

Wij leveren bevestigingstechniek om met plezier mee te werken; op een makkelijke, veilige en duurzame manier. We leveren, en zijn daarmee; bevestiging van kwaliteit. Kwaliteit is superbelangrijk in bevestigingstechniek. Met onze producten hangt, zit of staat bijna de hele wereld aan elkaar vast. Wij helpen zoveel mogelijk mensen makkelijker en beter bouwen met onze schroeven.