Voor 10:00 uur besteld morgen in huis
Meer dan 10.000 producten uit voorraad leverbaar
Uw partner in bevestigingstechniek

HOE WERKEN WE BIJ HOENDERDAAL?

FUN IN FASTENERS
We zijn bevlogen over onze producten en werken met plezier.

Werkplezier is belangrijk, samen in een hecht team van loyale medewerkers die met passie en plezier onze klanten verder helpen. We zijn positief en bekijken zaken liever vanuit een kans dan vanuit een probleem. In onze organisatie is mensgerichtheid een belangrijke waarde. Wij geloven dat het meest wendbare en veerkrachtige onderdeel van onze organisatie de mens zelf is. Door de kwaliteiten van ons team te ontwikkelen en te benutten zullen we succesvol zijn en blijven. 

In omgang met klanten, leveranciers of medewerkers is de omgang bij voorkeur persoonlijk, ‘losjes’ en informeel. De funfactor is belangrijk bij Hoenderdaal. We werken graag samen op een prettige, ontspannen en persoonlijke manier. Werk moet ook leuk zijn en humor vinden we belangrijk.

TO-THE-POINT
We zijn eerlijk en direct en varen graag onze eigen koers.

We zijn eerlijk en open; we staan voor wie we zijn en wat we leverenEerlijk zaken doen vinden we belangrijk bij Hoenderdaal. Eerlijkheid staat in ons bedrijf hoog in het vaandel, het voelt gewoon goed. We streven naar duurzame relaties en echte win-win-situaties met onze klanten, leveranciers en medewerkers. We zijn open in omgang met elkaar in het bedrijf maar ook naar klanten. Door transparant te zijn in wat we doen, geven we en krijgen we vertrouwen. Onze manier van werken en verkopen, en daarmee de omgang met onze klanten, is vrij direct op de man af. We zijn open en recht door zee.  Open en eerlijk; en daarmee een betrouwbare partner in bevestigingstechniek.

Betrouwbaarheid als kernwaarde voor de manier van werken komt mede voort uit het feit dat wij met onze bevestigingsmiddelen in een nichemarkt opereren. Onze directe klant is de distribiteur in de keten,  die levert aan onze indirecte klant; de gebruikers van onze producten. Wij zien het als onze taak om onze klant zo succesvol mogelijk te helpen verkopen. Daarmee helpen wij zoveel mogelijk mensen makkelijker en beter te bouwen met onze schroeven. Als onze klant succesvol is, zij wij dat ook! 

We zijn recht door zee en open en we gaan voor de hoogste kwaliteit tegen de beste prijzen. Ondanks dat we in een niche-markt opereren is de bevestigingsmaterialenmarkt erg concurrentieel. Op sommige bevestigingsartikelen zoals bouten, moeren en ringen is nog altijd de beste-prijs-per-100 erg belangrijk. Dit zijn ook homogene, DIN-genormeerde producten in neutrale verpakkingen, dit maakt ze uitwisselbaar en daarmee is er stevige concurrentie op prijs op dit soort artikelen. Er zijn altijd mogelijkheden om de kostprijs te drukken door ergens concessies te doen aan de kwaliteit, maar dat is niet hoe wij werken. We staan voor wie we zijn en wat we leveren, en dat is bevestiging van kwaliteit.

SCREW IT, LET’S DO IT
We gaan ervoor; we durven te kiezen en houden van uitdagingen.

We zijn bij Hoenderdaal lekker dynamisch en 'altijd druk' en klantgericht. We reageren snel in de markt en kunnen meedenken en meebewegen waar nodig. ''SCREW IT, LET’S DO IT'' is een slogan die goed bij ons past. Hoenderdaal is in de afgelopen decennia in omzet en aantal medewerkers verdubbeld. Dit is ons gelukt door onze snelheid en flexibele en klantgerichte houding. We zeggen graag 'JA'. 

TOO FASTENER TO FOLLOW
We pionieren graag; zijn vernieuwend en lopen voorop.

Wij bedenken graag nieuwe dingen, we denken in oplossingen en zijn constant op zoek naar verbeteringen. We staan er bij onze klanten om bekend dat we altijd weer met ‘iets nieuws’ komen. En dat in een productgroep waarvan de meeste mensen in eerste instantie zullen denken dat dit toch 'allemaal hetzelfde' is. We zijn niet alleen innovatief in het bedenken van nieuwe schroeven, maar we bedenken ook nieuwe manieren om onze producten nog beter te presenteren en te verkopen. Zo ontwikkelden we de laatste jaren verschillende shopconcepten en creatieve displays voor onze eigen merken.

We hebben ons de afgelopen jaren van een groothandelsfunctie met een grote voorraad bevestigingsmaterialen in bruine dozen ontwikkelt naar een bedrijf dat actief bijdraagt aan succesvolle concepten bij de klant. We ontwikkelen hiervoor de mooiste winkelpresentaties gevuld met de beste merken en producten. We helpen onze onze klant verder om onze producen zo goed mogelijk te verkopen. We voelen ons eigenaar en verantwoordelijk voor het bevestigingsmaterialenschap bij onze klanten.

De ‘productkennis’, ‘creativiteit’ en ‘oplossend vermogen’ van onze mensen zijn hierbij van groot belang. We houden van maatwerk-oplossingen en gaan nieuwe dingen niet uit de weg. Sterker nog; we zoeken ze graag op om onze klanten positief te blijven verassen met nieuwe producten of acties. Hierdoor blijven we concurrenten altijd een stapje voor en zijn we ''TOO FASTENER TO FOLLOW''. We blijven graag voorop in de markt, en we zijn doelgericht en competitief ingesteld; we willen graag winnen. En winnen doen we samen met onze klanten. Met meer gezamelijke omzet, een betere bevestiging of een compliment van een vakman of klusser die met plezier met onze schroeven werkt!